Z Ekipo Radenska AS Na Trening za “38. Juriš Na Vršič“

Preveri pripravljenost, opremo in taktiko vzpona na Vršič..

15. AVGUSTA vas vabimo, da se nam z našim pokroviteljem Avtocentrom ŠPAN pridružite na kolesarskem dogodku, ki bo potekal v okviru priprav na “38. Juriš na Vršič“. 

Avgustovski praznični dan bo prava priložnost za preizkus kondicije in druženje v Kranjski Gori. TD Kranjska Gora in Avtocenter Špan vas namreč vabita na priprave na tradicionalni Juriš. Le te bodo potekale ob priljubljeni lokaciji “Sporty bar“-a, kjer tudi poteka start uradne dirke, ki bo letos potekala 3. septembra.

Poskrbljeno bo za vse okuse. Ob jutranji kavi v Sporty bar-u bomo najprej z izkušenimi tekmovalci pokramljali o sami progi, taktiki in potrebni kondicijski pripravljenosti. Ob 10:30 se bomo skupaj z mladinsko ekipo Radenska AS odpravili na 13,5 kilometrsko progo Juriša na Vršič.

Za družinsko rekreacijo bomo poskrbeli z izletom do Planice. Kolesarska tura iz Kranjske Gore v Planico in nazaj se prične ob 10.30h.

Vabljeni, da progo preizkusite s svojo opremo, vsem željnim spoznavanja novosti pa nudimo možnost testiranja nove opreme FONDRIEST.

Prvič bo za vse kolesarje odprta tudi mobilna »OUTLET BIKE STORE«, kjer vas bodo čakala kolesa po izjemno privlačnih posezonskih cenah. Od blizu boste lahko preskusili zložljivo električno kolo S-BIKES, ki že velja za hit letošnjega poletja in s privlačnim izgledom, hitrim elektro motorjem ter odlično avtonomijo kar kliče po testiranju v idiličnem okolju Kranjske Gore.

Poleg e-koles S-BIKES boste lahko preizkusili tudi najnovejšo generacijo športnih koles FONDRIEST.

Ob koncu bomo za udeležence pripravili tudi okroglo mizo z zanimivimi gosti, ki pa naj za enkrat še ostanejo skrivnost.

Ne spreglejte:
  • Trening z mladinsko ekipo Radenska AS in kolesi Fondriest
  • Posebna ponudba: OUTLET BIKE STORE
  • Okrogla miza z gosti
  • Testiranje specialnih športnih koles FONDRIEST
  • Testiranje zložljivih električnih koles S-BIKES

Preživite praznični ponedeljek v naši družbi in v čudovitem ambientu Kranjske Gore.

ŠE NISI PRIJAVLJEN NA 38. JURIŠ???
KLIKNI ZA PREDPRIJAVO

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.